Nerezine

galerija, opis


Građevina

Stambena građevina - obiteljska kuća sa 4 stana

Lokacija

Obiteljska kuća izgrađena je u naselju Nerezine, otok Mali Lošinj. Mirna lokacija okružena zelenilom, u zoni obiteljskih kuća.Udaljenost od mora 150 m

Veličina i površina građevine

Površina parcele je 632 m2 Građevina je izgrađena kao obiteljska kuća sa 4 stana.

Stan br. 1 – sastoji se od predprostora,dn. boravka,kuhinje i blagovaone,dvije sobe,kupaone i terase. Ukupna netto površina stana je 76,83 m2.

Stan br. 2 – sastoji se od kupaone,dvije sobe, dn. boravka i kuhinje + blagovaone..Neto površina stana je 53,18 m2. Stanovi br. 1 i 2 nalaze se u prizemlju i imaju ispred dn. boravka pripadajuću terasu sa dijelom okućnice sa zelenom površinom.

Stanovi br. 3 i br. 4 na katu su PRODANI.

Svi stanovi su kompletno završeni, ishodovana je uporabna dozvola i stanovi su etažirani.

Oblikovanje građevine

Građevina ima prilaz neposredno na javnu prometnu površinu. Dio terena parcele predviđen je za uređenje površine za smještaj osobnih vozila. Osigurano je po 2 parkirna mjesta za svaki stan.Priključci na komunalnu infrastrukturu su postavljeni tako da su dostupni u svakom trenutku,a da nisu izravno uočeni s ulice. Priključak na el. mrežu i vodovodnu mrežu su izvedeni za svaki stan posebno. Građevina je izvedena u skladu sa normativima za građenje te toplinska zaštita vanjskih zidova obrađenatoplinskom fasadom .

Konstrukcija objekta

Građevina je izgrađena kao zidana od izolacione blok opeke,međukatne konstrukcije betonske, krovište je betonsko, pokrov je mediteran crijep,fasada „toplinska“. Unutarnji zidovi ožbukani i obojeni. Podovi parket i ker. pločice sa prethodnom hidro i termo izolacijom. Stolarija je PVC bijela sa aluminijskim griljama.

Instalacije

Grijanje zgrade za svaki stan zasebno,predviđena ugradnja klima uređaja za potrebe grijanja i hlađenja Uređena je i rasvjeta okoliša,automatika ulaznog portuna,video nadzor. Okoliš građevine uređen sa prirodnim materijalima (kamen),a sve u skladu sa autohtonim stilom,parcela ograđena niskim zidom i ogradom. U okolišu zasađeno raslinje primjereno podneblju

Cijena

stan u prizemlju br.1 od 76,83 m2 + pripadajuće terase, cijena kompletno dovršenog stana iznosi 185.000.- €

stan u prizemlju br.2 od 53,18 m2 + pripadajuće terase, cijena kompletno dovršenog stana iznosi 135.000.- €

Nerezine

Lokacija


Gotovi objekt se smatra kompletno uređen objekt iznutra i kompletno uređen i dovršen okoliš.

Ukoliko kupac odabere eksluzivne artikle keramike, sanitarija, parketa obračunala bi se razlika u cijeni materijala.